O nas

Roller Tehnik d.o.o. je dinamično in cenjeno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo novih valjev, gumiranjem rabljenih valjev, obnovo poliuretanskih in Rilsan valjev / koles, zgibalnih valjev ter izdelavo tehničnih izdelkov iz gume in poliuretana (tesnila, mehi, blažilci, no crush wheels, ipd.).

Surovine kupujemo od najboljših proizvajalcev, ki so na voljo na evropskem trgu.

Specializirani smo za obnovo grafičnih valjev, ter izjemno zahtevnih industrijskih valjev (lesna industrija, farmacija, proizvodnja plastike PVC, PE, PET, industrija pakiranja, proizvodnja embalaže, živilska, jeklarska industrija …).

Nudimo obnovo valjev do skupne dolžine 5 metrov ter premera gumi obloge 600 mm.

V kolikor želite prvovrstno kakovost svojih storitev je prvi pogoj, da imate optimalno kakovost valjev. Za to poskrbimo mi, saj vam omogočamo obisk našega tehnologa. S skupnimi močmi in s podporo naših partnerjev bomo poskrbeli za optimalno kakovost valjev, ki jih uporabljate v vašem proizvodnem procesu.

 

Vizitka podjetja

Naziv podjetja: Roller Tehnik d.o.o.
Dolgi naziv podjetja: Roller Tehnik proizvodnja in trgovina d.o.o.
Direktor podjetja: Sašo Kolenc
Naslov: Gorenjska cesta 20 C, 1234 Mengeš, Slovenija
Telefon: +386 51 602 601
E-pošta: info@rollertehnik.si
Davčna številka: SI97237647
Matična številka: 6413234000
TRR (Sberbank d.d.): SI56 3000 0001 0856 664

Zakaj smo prava izbira?

KAKOVOST JE NAŠE VODILO

Usmerjeni smo k najvišji kakovosti in zadovoljstvu strank. Surovine dobavljamo od najboljših proizvajalcev na evropskem trgu, s katerimi sodelujemo pri raziskavah in razvoju. Kakovostno surovino oplemenitimo z natančnim in strokovnim delom, da vam ponudimo optimalen izdelek.

UČINKOVITI IN ZANESLJIVI

Vedno spoštujemo sklenjene dogovore. Naša specializacija omogoča, da svoje delo opravimo hitro, zanesljivo in učinkovito.

PRILAGODIMO SE VAŠIM ZAHTEVAM

Po vaših načrtih ali vzorcih vam izdelamo tudi nove valje. Od konstrukcije, razvoja in izbire pravilnega materiala jedra, do primerne obloge valja in izdelave. V kolikor nam valj ne morete dostaviti, Vas z veseljem obiščemo in konstrukcijo ter oblogo določimo v Vašem podjetju.

spletna odličnost AAA