Kakovost na prvem mestu

Surovine dobavljamo od najboljših proizvajalcev na evropskem trgu,
s katerimi tudi sodelujemo pri raziskavah in razvoju.

S čim se ukvarjamo

Specializirani smo za izdelavo valjev, gumiranje valjev, obnovo poliuretanskih in Rilsan valjev/tesnil ter za proizvodnjo gumiranih izdelkov. Usmerjeni smo k najvišji kakovosti in zadovoljstvu strank.

Naši izdelki

Izdelava in
obnova valjev

Valji se uporabljajo na področju različne industrije. Nudimo izdelavo novih valjev ali gumiranje rabljenih valjev. Popravimo tudi jedro valja, izdelamo utore v oblogo ter brusimo in dinamično balansiramo valje.

Več o tem

Obnova Gumiranih valjev

Obnova Poliuretanskih valjev in koles

Obnova Rilsan valjev

Obnova Zgibalnih valjev

Obnova Silikon valjev

Izdelava kompletno novih valjev

Popravilo poškodovanih jedr valjev

Dinamično balansiranje – uravnoteženje valjev

Brušenje valjev

Izdelava tesnil

Izdelujemo vse vrste gumi izdelkov od o-ringov, blažilcev, mehov, vakuum prijemal, ter ostalih gumi izdelkov po načrtu ali vzorcu. Nudimo tudi izdelavo tesnil od izdelave orodja pa vse do izdelave končnega izdelka.

Več o tem

Izdelava tehničnih izdelkov iz Gume, Poliuretana ali kombinacije

Izdelava Poliuretanskih tesnil

Izdelava Klingerit ali Tesnit tesnil

Izdelava Teflonskih (PTFE) tesnil

Izdelava Gumi tesnil

Kontaktirajte nas!

Se zanimate za naše izdelke ali storitve? Stopite v stik z nami. Z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja in se po potrebi dogovorili za podrobnejši sestanek.Zakaj smo prava izbira?

KAKOVOST JE NAŠE VODILO

Usmerjeni smo k najvišji kakovosti in zadovoljstvu strank. Surovine dobavljamo od najboljših proizvajalcev na evropskem trgu, s katerimi sodelujemo pri raziskavah in razvoju. Kakovostno surovino oplemenitimo z natančnim in strokovnim delom, da vam ponudimo optimalen izdelek.

UČINKOVITI IN ZANESLJIVI

Vedno spoštujemo sklenjene dogovore. Naša specializacija omogoča, da svoje delo opravimo hitro, zanesljivo in učinkovito.

PRILAGODIMO SE VAŠIM ZAHTEVAM

Po vaših načrtih ali vzorcih vam izdelamo tudi nove valje. Od konstrukcije, razvoja in izbire pravilnega materiala jedra, do primerne obloge valja in izdelave. V kolikor nam valj ne morete dostaviti, Vas z veseljem obiščemo in konstrukcijo ter oblogo določimo v Vašem podjetju.