Roller Tehnik med najboljšimi

29. 5. 2019



Roller Tehnik vaš zanesljiv poslovni partner in sodelavec!

Z veseljem  sporočamo, da naše podjetje Roller Tehnik d.o.o. po analizah za leto 2018 spada med 6,8 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvrščate v najvišji razred in dosega Zlato bonitetno odličnost AAA.  V Sloveniji je v letu 2018 med vsemi 195.756 registriranimi podjetji, bonitetno odličnost doseglo zgolj 6.944 podjetij.

Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Zlato bonitet odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.

Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na Evropski ravni. Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.